Projektledare fastighet sökes till Nykvarns kommun
För 1 år sen - Visad 381 gånger Sigrid

0

Arbetsuppgifter Du kommer att bistå Nykvarns fastighetsansvarige med lokalresursplanering, bedriva fastighetsprojekt samt frågor avseende fastigheternas säkerhet. Behovet är nya kommunala lokaler är stort när Nykvarn växer i en snabb takt. Lokalresursplanering innebär att fånga upp verksamheternas olika behov av utveckling av befintliga och nya lokaler. Projektledning av nya fastighetsprojekt innebär både större ombyggnationer och nybyggnation av kommunala fastigheter som förskolor, skolor, äldreboenden, flyktingboenden, idrottshallar mm. I arbetsuppgifterna ingår också att handa säkerhets- och riskfrågorna för olika kommunala fastigheter. Vi är en liten men bred förvaltning, så du förväntas arbeta självständigt men i nära samarbete med kollegor. Som del av en liten förvaltning kan du också komma att behöva hjälpa till där behov finns.

Kvalifikationer Du har minst gymnasial utbildning inom bygg och det är meriterande om du är utbildad fastighets-/byggnadsingenjör med examen från högskola eller KY alternativt har fått motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av projektledning inom bygg- eller fastighetsbranschen, gärna med erfarenhet av projektledning av nya kommunala fastigheter. Kunskap om offentliga upphandlingsprinciper och lagstiftning är meriterande liksom kunskaper om entreprenadjuridik. I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, självgående, relationsskapande med god samarbetsförmåga. Du är duktig på att kommunicera på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Flera olika fackliga organisationer kan vara aktuella, var vänlig kontakta Nykvarns kundcenter för att bli direktkopplad till aktuell företrädare.

Intervjuer sker löpande.

För mer information, ring: Bengt Andersson, Samhällsbyggnadschef. Telenr: 08-55501070 Facklig företrädare, Projektdeltagare. Telenr: 08-55501000

Anställningen Anställning Tillsvidare från och med enligt överenskommelse . Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2016-12-05

Ansök: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/4d7cdb4e3b00