Samhällsplanerare sökes till Nykvarns kommun
För 1 år sen - Visad 370 gånger Sigrid

0

Arbetsuppgifter Kommunens översiktsplan är relativt ny, men det saknas ett flertal olika planer, program och strategier som ska ligga till grund för kommunens fortsatta planeringarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att driva och delta i framtagandet av dessa planer, program och strategier. Du kommer också att behöva utreda olika översiktliga frågor. Du kommer även att representera Nykvarns kommun i olika externa nätverk och möten. Du kommer vara placerad på samhällsbyggnadsavdelningen som har hand om allt från översikts- och detaljplanering, mark- och exploatering och bygglov till trafik, vatten- och avlopp, miljö och fastigheter. Eftersom förvaltningen är liten kommer du även få hjälpa till där behov finns.

Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsplanering. Det är meriterande att ha praktisk erfarenhet av liknande arbete i eller åt kommuner. Du ska god kännedom med att arbeta i GIS-verktyg. Du ska mycket god förmåga att kunna presentera material i skrift och bild. Personliga egenskaper: Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är analytisk, och kan hantera komplexa system. Du har samtidigt en förmåga att sammanställa kunskap och förmåga att kommunicera denna på ett lättbegripligt sätt. Du kan skilja på fakta och värderingar och ha ett professionellt förhållningssätt i en politiskt styrd verksamhet. Vi värdesätter din förmåga att ta personligt ansvar, egna initiativ och att du är noggrann.

Intervjuer sker löpande.

För mer information, ring: Bengt Andersson, Samhällsbyggnadschef. Telenr: 08-55501070 Facklig företrädare, Projektdeltagare. Telenr: 08-55501000

Anställningen Anställning Tillsvidare från och med enligt överenskommelse . Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2016-12-05

Ansök: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/52bc60c2cd27