Spot elevation/ Tagga plushöjd
För 5 år, 1 månad sen - Visad 2353 gånger Alexander Morton

0

Vi har en fotbollsplan ovanpå ett bjälklag som vi vill tagga plushöjd på med spot elevation. Fotbollsplanen är ett "hemmabygge" och ligger som familj under kategorin speciality equipment. Fotbollsplanen är uppbyggd med 100 konstgräs som ligger ovanpå ett bjälklag som är offset -100mm.

Problemet ligger i att när jag ska sätta ut plushöjden så snappar spot elevation endast till bjälklaget som ligger under konstgräsplanen. Finns det någon funktion i familjen som kan fixa detta problem eller kan det vara att det inte fungerar på kategorin (speciality equipment) planen ligger i?

Av: AEC Support för 5 år, 1 månad sen
1

Logga in för rösta

Hej!

Jag har kikat på er fotbollsplansfamilj och ser att ni har släckt all 3D-grafik i plan och istället ersatt dessa med Symbolic Lines.

Detta är egentligen helt rätt att göra eftersom man vill se en symbolisk representation av en familj istället för 3D-grafiken i plan. Dels på grund av prestandan i projektet (2D-grafiken är mindre krävande) och dels eftersom man ofta vill förenkla symbolen.

Så, för att sätta ut plushöjder på planen måste ni tända 3D-grafiken i plan.

enter image description here


Kontakta AEC Support
Med ett supportavtal får du tillgång till AEC Support med löpande support för de CAD-verktyg vi erbjuder våra kunder via telefon eller e-post, assisterat med fjärrstyrning.

Telefon: 010-850 20 20
E-post: support@aec.se
Hemsida:www.aec.se